DE VÂNZARE Garsonieră, Przno, Budva Riviera, Muntenegru, -

DE VÂNZARE - Cod. 36675

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 46 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 4

A4-447. Apartament cu 2 camere de vânzare în Przno, Budva Riviera, Muntenegru. Apartament confortabil într-un complex rezidențial într-un sat liniștit Przno. Există un apartament la etajul al doilea al unei clădiri cu patru etaje. Suprafața totală este de 46 m2.
Apartamentul este compus dintr-un living combinat cu bucătărie, dormitor, baie cu duș, terasă cu vedere parțială la mare și vedere la pădurea de pin verde. Ieșiți pe terasă din camera de zi. Apartamentul este complet mobilat.
Apartamentul este excelent atat pentru locuinta pe tot parcursul anului cat si pentru inchiriere.
Distanța până la mare 400 de metri

Despre complex

Complexul rezidential este situat într-una din cele mai prestigioase zone ale Rivierei Budva - satul Przno. Este un port mediteranean liniștit, unde apele azure, cristaline ale Adriaticii sunt înconjurate de munți vesnic verzi, iar aerul este saturat de mirosul de trandafiri, oleandri, bougainvile și alte vegetații mediteraneene. De-a lungul coastei există case vechi de piatră vechi, cu acoperișuri de țiglă roșie și numeroase cafenele și restaurante deschise tot timpul anului. Ritmul nemuritor al vieții din Muntenegru și clima ușoară sudică creează condiții optime pentru odihnă și relaxare.
Pentru mulți turiști europeni, Przno a devenit o destinație de vacanță preferată. O plimbare de 15 minute de-a lungul parcului respectabil al orașului Milocer, pe lângă plajele regelui și reginei, mergeți pe insula Sf. Ștefan - cel mai faimos simbol al Muntenegrului. Aici, din anii 50 ai secolului trecut, au început să vină celebrități mondiale precum Sophia Loren și Elizabeth Taylor, iar Lady Diana și prințul Charles și-au petrecut luna de miere aici.

Drumul spre complexul de pe aeroportul Tivat va dura aproximativ 20 de minute, iar de la aeroportul din Podgorica - 40 de minute. La mare 300 de metri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Red Feniks Montenegro
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB