DE VÂNZARE 3 camere, Budva, Budva Riviera, Muntenegru, Rozino I

DE VÂNZARE - Cod. 38310

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 97 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 4

Apartament duplex mobilat, cu trei dormitoare, situat la etajul patru al unei clădiri rezidențiale din satul Rozino din Budva.
Acest apartament de 97 m2 este împărțit în două etaje.

Primul etaj are o suprafață de 72m2 și este compus din: hol, living cu bucătărie și sufragerie, baie, două dormitoare, garderobă și terasă.
Cele două dormitoare oferă un total de patru locuri de dormit, cu două paturi de o persoană într-unul, și un pat dublu și un garderobă în altă cameră. În camera de zi mare există un colț în culoarea bej, un stand TV, TV, cu o bucătărie deschisă în mijloc, care se potrivește perfect întregului cu un accesoriu frumos în formă de bar. Bucătăria de design excepțională este compusă din elemente de înaltă calitate încorporate și are toate aparatele necesare. Există o masă de masă pentru șase persoane în sala de mese. Există, de asemenea, un balcon cu vedere la oraș și vedere parțială la mare. Un dulap dublu mare pe hol, la înălțimea tavanului, oferă o mulțime de spațiu pentru îmbrăcămintea dvs. Podeaua din camere este de lemn de înaltă calitate, iar baia este dotată cu plăci ceramice și elemente sanitare moderne.

 Podelele superioare pot fi accesate prin treptele interioare din lemn. Are 25m2 și este compus dintr-un dormitor, o baie și un garderobă. Dormitorul este echipat cu două paturi separate, care pot fi conectate după cum este necesar cu standuri de noapte, iar în prelungire există un gardian. Are baie proprie echipată cu facilități sanitare, salarii ceramice și cabină de duș.

Apartamentul este foarte frumos mobilat si dotat cu un vultur.

Mai multe magazine și piețe, inclusiv o piață, cafenele, restaurante, farmacii și locuri de joacă, se află la doar câțiva pași distanță de această clădire rezidențială.

Apartamentul este situat în Rozino, la 750 m de plajă, la 1 km de centrul orașului și la 2 km de orașul vechi Budva.
 Acest apartament este ușor de închiriat, în special în timpul sezonului turistic de vară, când prețul mediu pe zi ajunge la 150,00 euro, sau 6-7% din prețul de achiziție pe an

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB