DE VÂNZARE Garsonieră, herceg novi, Herceg Novi, Muntenegru, Sava Bajkovica 19A

DE VÂNZARE - Cod. 38334

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 60 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 4

Datorită achiziționării unei case, vindem apartamentul nostru frumos la mansardă din Herceg Novi.

Acest oraș pe litoral din Muntenegru, situat la 50 km sud de Croația din Dubrovnik, la 10 km de granița cu Croația, este considerat capitala culturală a Muntenegrului. Este, de asemenea, o destinație turistică majoră muntenegreană. Este bine cunoscut ca un centru spa și de sănătate; lângă Igalo există o mulțime de noroi de vindecare numit "igaljsko blato" și izvoare de apă minerală numite "igaljske slatine" (izvoare de apă Igalo). Aeroportul Tivat (Muntenegru) - 23 km, Aeroportul din Dubrovnik (Croația) - 30 km. Prin urmare, Herceg Novi este bine legată de Marea Britanie, Franța, Germania. În timpul verii, se adaugă zboruri regulate și charter pentru destinații suplimentare europene.
Apartamentul este de 60 mp, plus o terasa de 10 mp, un balcon de 3,4 mp, mansarda de 5 mp.


Apartamentul are 1 dormitor de 10 m2, living-bucatarie de 27 m2, grup sanitar combinat cu dus, hol spatios-coridor.
O terasă spațioasă orientată spre sud oferă o priveliște uimitoare a intrării în Golful Kotor. Terasa este echipată cu copertine pentru ploaie și soare.
Apartamentul este situat la etajul 4 al unei clădiri cu 4 etaje. Un farmec deosebit al apartamentului oferă tavane înalte la mansardă.
Clădirea este situată într-un complex compus din două clădiri cu 8 apartamente și o piscină.
În imediata apropiere a complexului se află o grădină de mandarine cu un loc de joacă.
Există o parcare.
Complexul este situat într-una din cele mai bune zone ale orașului, la 5 minute de stația de autobuz, ceea ce vă permite să faceți fără mașină. Cu autobuzul puteți ajunge în aproape orice oraș din Muntenegru, precum și în Dubrovnik (Croația), Split (Croația), Belgrad (Serbia), Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) și alte orașe din fosta Iugoslavie.
Zona este liniștită și liniștită, fără zgomotul orașului vechi, deși piața principală a orașului vechi este la doar 7 minute de mers pe jos. În imediata apropiere sunt băncile, oficiul poștal, restaurantele, agenția de turism. La portul orașului vechi, precum și la plaje este de 15 minute pe jos. La dig, puteți merge în jos cu un cărucior, fără pași în 20 de minute.
La câțiva pași de clinică, sala de fitness, școală, magazine și farmacii. Prețurile la alimente și costul vieții sunt considerabil mai scăzute decât în Croația vecină sau în țările vest-europene. Atitudinea față de străini este în mod tradițional prietenoasă, problema securității nu merită.


Complexul a fost construit în 2008. În ultimii 3 ani, apartamentul a fost folosit pentru ședere permanentă. Apartamentul are încălzitoare electrice eficiente norvegiene, astfel încât apartamentul este uscat și cald. De asemenea, este dotat cu aer condiționat.
Apartamentul este gata de trai, dacă este nevoie să vă deplasați imediat - toate aparatele și mobilierul necesar sunt disponibile.


Cumpărarea unui apartament va permite proprietarului să obțină un permis de ședere în Muntenegru, care deține statutul oficial al unei țări candidate pentru membrii UE. Până la momentul intrării, prețurile la proprietăți din Muntenegru vor avea tendința de a obține prețuri în Croația, care sunt acum cu 30% mai mari. Adică, cumpărarea unui apartament poate fi interesantă în scopuri investiționale. Moneda Muntenegrului este Euro. Spre deosebire de multe alte țări europene, atunci când cumpără un apartament în Muntenegru, nu este necesar ca cumpărătorul să deschidă un cont într-o bancă din Muntenegru: fondurile pot fi transferate în contul vânzătorului direct din contul cumpărătorului din străinătate. În Muntenegru, este necesar doar plata serviciilor unui notar și a unui traducător, precum și un impozit.

Până la 1 aprilie (data plecării) prețul unui apartament este de 105 mii de euro, mai târziu - 115 mii de euro

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB