DE VÂNZARE Garsonieră, herceg novi, Herceg Novi, Muntenegru, Sava Bajkovica 19A

DE VÂNZARE - Cod. 39141

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 60 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 4

În legătură cu achiziționarea unei case, vândem apartamentul nostru frumos mansardat din Herceg Novi.

Acest oraș de pe litoralul Muntenegrului, situat la 50 km sud de Dubrovnikul croat, la 10 km de granița cu Croația, este considerat capitala culturală a Muntenegrului.

Aeroportul Tivat (Muntenegru) este la 23 km, iar aeroportul Dubrovnik (Croația) la 30 km. Chiar și iarna, de la Tivat la Moscova zboară 2-3 zboruri zilnic (Aeroflot, Pobeda, S7, Muntenegru Airlines). Vara, se adaugă multe zboruri regulate și charter, permițând, de exemplu, zborul direct din Sankt Petersburg și Ekaterinburg.
Apartamentul este de 60 mp, la care se adaugă o terasă de 10 mp, un balcon de 3,4 mp, o mansardă de 5 mp.


Apartamentul are 1 dormitor 10 mp, living-bucătărie 27 mp, baie combinată cu duș, hol hol spațios.
Terasa deschisă, spațioasă, orientată spre sud, oferă vederi minunate la intrarea în Golful Kotor. Terasa este echipată cu copertine de ploaie și soare.
Apartamentul este situat la etajul 4 al unei clădiri cu 4 etaje. Tavanele înalte de la mansardă conferă apartamentului un farmec aparte.
Clădirea este situată într-un complex format din două clădiri cu 8 apartamente cu piscină.
În apropiere de complex este o grădină cu mandarină, cu un loc de joacă.
Există o parcare.
Complexul este situat într-una dintre cele mai bune zone ale orașului, la 5 minute de autogară, ceea ce vă permite să faceți fără mașină. Cu autobuzul puteți ajunge în aproape orice oraș din Muntenegru, precum și la Dubrovnik (Croația), Split (Croația), Belgrad (Serbia), Sarajevo (Bosnia și Herțegovina) și alte câteva orașe ale fostei Iugoslavii.
Zona este liniștită și calmă, fără zgomotul orașului vechi, deși piața principală a orașului vechi este la numai 7 minute pe jos. În imediata apropiere se află bănci, ofici poștali, restaurante, agenție de turism. Portul vechiului oraș, precum și plajele sunt la 15 minute de mers pe jos. Puteți coborî pe promenadă cu un cărucior, fără pași în 20 de minute.
La câțiva pași de o clinică, sală de fitness, școală, magazine și farmacii. Prețurile la produsele alimentare nu sunt mai mari (și adesea mai mici) la Moscova. În mod tradițional, atitudinea față de ruși este prietenoasă, problema securității nu merită.


Complexul a fost construit în 2008. În ultimii 3 ani, apartamentul a fost folosit pentru reședință permanentă. Apartamentul are baterii norvegiene eficiente, ceea ce face ca apartamentul să fie uscat și cald. De asemenea, este echipat cu aer condiționat.
Apartamentul este gata pentru locuit, în cazul în care este necesară verificarea imediată - toate aparatele și mobilierul necesar sunt disponibile.


Cumpărarea unui apartament îi va permite proprietarului să obțină un permis de ședere în Muntenegru, care are statutul oficial al unei țări - candidat la aderarea la Uniunea Europeană. Până la intrare, prețurile imobiliare din Muntenegru vor avea tendința de a ajunge la prețurile din Croația, care acum sunt cu 30% mai mari, adică achiziționarea unui apartament poate fi interesantă în scopuri de investiții. Moneda Muntenegrului este euro. Spre deosebire de multe alte țări europene, atunci când cumpărați un apartament în Muntenegru nu este necesar să afișați sursa fondurilor, dacă este necesar, puteți efectua plăți în Federația Rusă. În Muntenegru va fi necesară plata numai pentru serviciile unui notar și traducător, precum și pentru impozite.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB