DE VÂNZARE Casă, Sutomore, Bar, Muntenegru, Sutomore

DE VÂNZARE - Cod. 40890

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 192 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

În centrul orașului Sutomore, lângă școala „Kekec”, la doar 300 de metri de plaja principală, la 6-8 minute. mergând pe un apartament (câmpul Spičansko). Vila Gajić este situată în partea urbanizată a orașului-Mirošica 1. Locația Vila "Gajić" este extrem de convenabilă: la 250 de metri de autogară, la 450 de metri de gară și la 37 km de Aeroportul Podgorica. De la Vila "Gajić", la 25 de metri distanță, există un supermarket, iar lângă acesta este un restaurant. Vizavi de vilă se află un alt restaurant care servește preparate din bucătăria locală. La 200 m, pe autostradă există un megamarket "Voli" cu o gamă largă de produse, iar la 150 m de Vila "Gajić" megamarket "Aroma" și o piață "verde". De asemenea, este important ca la 150m, când mergeți pe strada principală spre plajă, să existe un centru de sănătate și poștă.
Capacitatea de cazare a vilei "Gajić" (parter înalt + etajul 2) constă din apartamente complet echipate (două paturi duble și unul cu cinci paturi), cu bucătării separate și cinci studiouri triple cu o chicinetă comună. Suprafața utilă totală înregistrată a clădirii este de 192 mp și are 24 de paturi (+2 în plus). Toate apartamentele și studiourile au aer condiționat și conțin: mobilier adecvat, televizoare, internet, echipamente frigorifice pentru alimente și băuturi, băi separate și terase cu mobilier de grădină și umbrele. Pe lângă apartamentele și studiourile menționate, există și o spălătorie, precum și o cameră de depozitare pentru alte nevoi (rufe, produse de igienă etc.). În plus, parcarea este asigurată în fața casei cu cinci locuri de parcare.
Suprafața terenului (1/1) din spatele casei și din fața casei are o suprafață totală de 120 de metri pătrați și constă dintr-o grădină amenajată cu două mobilier de grădină și umbrele și aparține apartamentelor duble. Grădina este iluminată discret seara. De asemenea, o parte din grădină este destinată uscării rufelor. De asemenea, este semnificativ faptul că, pe suprafața indicată a parcelei de aproximativ 100 mp în spatele casei, există posibilitatea construirii și extinderii clădirii existente.
Datorită locației, aspectului și echipamentelor excelente ale facilității, Vila "Gajić" oferă oaspeților servicii de calitate pentru beneficii reciproce de ani de zile. Pentru informații mai detaliate, puteți contacta direct proprietarul prin telefon: +381/641712000 (Belgrad) / + 382 68308532 (Sutomore-Muntenegru). Prețul este negociabil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB