DE VÂNZARE Casă, Sutomore, Bar, Muntenegru, -

DE VÂNZARE - Cod. 37008

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 190 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

D9-1101. Casă nouă de vânzare în Sutomore, Bar riviera, Muntenegru. Situat sub autostrada, la promenada de pe litoral Sutomore, la 10 minute de mers pe jos. Casa este situată pe o stradă liniștită. Aproape de magazine, brutării, stația de autobuz și gară.
      Casa este de doua etaje, zona de casa 190m2. Terenul pe care se află casa este de 363m2. Pe parcelă există un gard viu, chipuri înalte și alți arbori și arbuști ornamentali.
Casa este convenabilă pentru familii. La parter există o sală de intrare, bucătărie, cameră de zi, dormitor, baie. La etajul 2 există o sală, 3 camere și o baie. Unul dintre dormitoare are un balcon.
       Casa este mobilata cu mobilier nou, bucataria este dotata cu aragaz electric, cuptor, masina de spalat, frigider, masina de spalat vase, toaster. Bucătăria are toate bucătăria necesară. Camera de zi are un televizor. Băile de la parter au o mașină de spălat, încălzitoare de apă și șine încălzite pentru prosoape. Casa este gata să se mute. Pentru încălzirea în timpul iernii, există prize pe o linie electrică separată pentru conectarea convectoarelor electrice. Casa are o ventilație naturală de alimentare și evacuare, care asigură circulația normală a aerului în casă, datorită căruia nu există umiditate ridicată în casă în niciun moment al anului, în plus, sunt instalate aparate de aer condiționat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Red Feniks Montenegro
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB