DE VÂNZARE 2 camere, Tivat, Tivat, Muntenegru, Donja Lastva

DE VÂNZARE - Cod. 38309

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 56 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Apartament cu două dormitoare, complet mobilat în Tivat, situat într-o lamă lângă drumul principal care duce spre feribotul Lepetane - Kamenari.

Apartamentul are o mărime de 56 m2 și este format dintr-un living care continuă în bucătărie în colț, două dormitoare, băi și terase mari. Acesta este complet echipat cu tapet colorat, elemente decorative pe tavanul camerei de zi și podele din lemn în camere. Baia este complet echipată cu instalații sanitare, pereții sunt acoperite cu gresie și pardoseală cu lemn. Două dormitoare oferă un total de trei locuri de dormit, un pat de o persoană și un pat dublu în cealaltă cameră. Ieșirea la terasă este posibilă din sufragerie, este dotată cu mobilier de grădină și oferă priveliști neîntrerupte ale mării, care înfrumusețează în special palmele și pini colorați care sunt interconectate cu tonuri azure ale cerului și mării.

În fața lamelei, vegetația accidentată păstrează aerul în mod constant și emite miros plăcut, dând locuitorilor atmosfera completă a șederii lor în natură.

Puteți să vă bazați pe rentabilitatea anuală de la emiterea a 8% din prețul de vânzare anunțat, dat fiind faptul că actualul proprietar al apartamentului emite un apartament la prețul de 100 EUR pe zi în timpul sezonului de vară. Apartamentul este deja rezervat pentru o jumătate de zi în sezon.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB