DE VÂNZARE Teren construibil, Igalo, Herceg Novi, Muntenegru, V. Luke Vukalovica 21

DE VÂNZARE - Cod. 27892

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 856 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Dacă sunteți în căutarea pentru o locație mică, liniștită, și de familie, cu împrejurimile mari, ar trebui să vină la Njivice, Muntenegru - Locul viselor!
Njivice este situat la intrarea în golful Boka Kotorska, cel mai frumos golf al Mediteranei și cel mai sudic fiord din lume. Printr-o compoziție plină de cratere naturală de golfuri și chei, golful face parte din Marea Adriatică și are apă curată și limpede.
Multe plaje, inclusiv o plaja de nudisti din apropiere, sunt ideale pentru înot, scufundări, windsurfing, navigație și alte sporturi. Această locație are cel mai mare număr de zile însorite din Marea Adriatică.
Peste golf din Njivice sunt orașele Herceg Novi și Igalo. Herceg Novi are o vechime de mai mult de 600 de ani și are numeroase cetăți, palate și biserici. Igalo este regional faimos pentru Institut Igalo, un bine-cunoscut-tematice mediteranean spa de sănătate. Ambele orașe au numeroase restaurante și cluburi de noapte.
Din moment ce Njivice este situat de golf, marea este mai calmă și, de asemenea, câteva grade mai cald decât marea deschisă. Cu toate acestea, marea deschisă este doar câteva minute distanță. Chiar în afara golfului există un punct forte vechi de pe insula Mamula, care este înconjurat de apă rece, limpede precum cristalul.
Vizavi de Mamula sunt mai multe plaje și restaurante în Zanjice și Miriste.
În cazul în care vă place pescuitul, Njivice este cel mai bun loc pentru a fi la.
De ce Njivice? Așa cum am spus, Njivice este o mică așezare cu o singură stradă trece prin ea. Acest lucru înseamnă că plajele locale nu sunt supra-aglomerate si supra-comercializate; Nu există restaurante zgomotoase pentru a perturba somnul, dar dacă te implora viața de noapte, puteți ajunge cu ușurință la Herceg-Novi sau Igalo.

Copiilor le place acest loc - locul viselor!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=FFt8zY-sS5w

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB