DE VÂNZARE Casă, prčanj, Kotor, Muntenegru, 197, Kotor 85335

DE VÂNZARE - Cod. 36416

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 2261 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 3

Vanzare complex turistic de lux pentru afaceri de familie


ATENŢIE!!! Oferim spre vanzare complex turistic «lux» pentru a va odihni pe malul golfului Boka (prima linie). Complexul poate fi considerat pentru a trăi și a conduce o afacere de familie în Muntenegru. Locație foarte convenabilă și confortabilă pentru o vacanță în Muntenegru, care este solicitată în rândul turiștilor. Complexul include:

1.) 2 terenuri cu o suprafață totală de 2261 m2 pe prima linie a golfului Boka, în satul stațiune Prcanj lângă Kotor. Pe aceste parcele există următoarele obiecte:
- casă de locuit 1 etaj cu o suprafață de 137 m2 cu o curte amenajată și acces la dig (casa este construită cu toate permisele și există și un permis pentru construirea celui de-al doilea etaj);
- vila nefinisată cu 3 etaje pentru 2 apartamente separate (fără lucrări de finisare) cu un bloc tehnic de 590 m2.

2.) Parcelă națională în Parcul Național Durmitor, cu o suprafață de 920 m2 - Zabljak, în satul stațiune Motychki Gai, la 2km de teleschiurile stațiunii de schi (pentru construirea unei case de locuit).

Acest complex este bun pentru întreaga viață și de a face afaceri în Muntenegru:
puteți locui în casa principală și pentru a oferi o chirie 2 apartamente de o vila de lux pentru vacanțe pe malul golful Kotor. Este, de asemenea, posibilă construirea unei case pentru o chirie pe un parcele din Parcul Național Durmitor, care va fi solicitată tot timpul anului, vara - de către iubitorii de munte și iarna - de iubitorii de stațiuni de schi.

Vila pe malul golful Kotor se află în stadiul final al construcției: este necesar să se finalizeze lucrările de reparații și lucrări de construcție, instalații sanitare și de uz casnic, pentru a finaliza casa cu mobilier. Aceste materiale sunt disponibile, un set complet de obiecte sanitare, un sistem de aer condiționat, 2 piscine, o saună etc.

Acest complex turistic reprezintă o investiție profitabilă pentru o afacere stabilă, cu mari oportunități de dezvoltare, ceea ce sporește semnificativ valoarea sa strategică.
Vom furniza informații detaliate la cerere.


Prețul complexului, al terenurilor și al bunurilor imobile din Muntenegru este de 1'490'000 Euro
mai multe fotografii

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB