DE VÂNZARE 3 camere, Djerane, Ulcinj, Muntenegru, Djerane 2

DE VÂNZARE - Cod. 41871

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 4

Spațiu de locuit cu 3 dormitoare de 143 de metri pătrați, cu design clasic, complet echipat
2 apartamente separate originale transformate într-un spațiu de locuit modern, dar cu design clasic, complet echipat. O cameră de zi/sufragerie mare, elegantă, orientată spre sud-est, cu ferestre mari și uși de balcon (ambele balcoane din față pot fi accesate din camera de zi) oferă o vedere relaxantă la verdeața înconjurătoare, precum și la Marea Adriatică. Două dormitoare, care la fel ca și camera de zi au podea din lemn de esență tare, au fost dotate cu dulapuri spațioase, cu uși glisante, la comandă, cu spațiu de depozitare mai mult decât suficient. Ambele dormitoare au uși glisante care oferă acces la balcoane. Al 3-lea dormitor este inițial spațiu de bucătărie, prin urmare mai mic și ar servi la fel de bine ca spațiu de depozitare perfect. Proprietatea dispune de 2 bai, ambele avand toaleta, chiuveta si dus, plus o masina de spalat rufe. O baie are o combinație cadă/duș, iar cealaltă o cabină de duș. Fiecare are un cazan electric independent. Bucătăria este dotată cu frigider, plită de gătit cu inducție, cuptor, extractor și mașină de spălat vase, toate moderne de înaltă calitate. În bucătărie sunt instalate dulapuri suplimentare personalizate pentru a mări spațiul de depozitare.
Două unități de curent alternativ cu invertor independente servesc pentru răcire în lunile de vară, precum și pentru încălzire în lunile de iarnă. Holurile, camera de zi și dormitoarele pot fi răcite fie încălzite de aceste unități. În plus, în living, precum și în dormitoare au fost instalate radiatoare electrice.
Per total, un spațiu de locuit perfect în care calitatea a fost factorul important pentru interior care se vede în materiale și echipamente. Fie pentru o familie, fie in cautarea unei a doua locuinte perfecte, acest spatiu de locuit dispune de toate facilitatile si confortul asigurat pentru mutarea imediata.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB