DE VÂNZARE 2 camere, Bar, Bar, Muntenegru, Bulevar Revolucije 10A, 85000 Bar

DE VÂNZARE - Cod. 38596

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 96 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Apartament cu 3 camere de vânzare de 96 m2, la etajul 4. Se compune dintr-un living spațios și o sufragerie, bucătărie, terasă de 15m2 cu vedere la mare, baie, toaletă și două dormitoare. Sistemul multi-split modern va asigura temperatura în apartament în funcție de condițiile climatice externe și în funcție de preferințele dvs. Locația este ușor accesibilă de toate instituțiile necesare - școli, grădinițe, centre de sănătate, săli de sport, precum și magazine și fâșii de coastă. În clădire există un parc cu diverse facilități - un loc de joacă pentru copii, o zonă de mers pe jos, o zonă de câini, o pistă de ciclism.
Clădirea are două ascensoare de marfă mai mici și unul mai mare. Serviciul de recepție în holul spațios va fi disponibil ocupanților timp de 24 de ore, împreună cu securitatea oficială și o supraveghere video complet activată.
Dacă vă decideți să închiriați, puteți închiria apartamentul dvs. ca un conținut hotel suplimentar care va fi localizat în complexul nostru și puteți verifica întotdeauna informațiile privind numărul de zile de pe telefonul dvs. mobil datorită sistemului inteligent de case Tesla, care va fi echipat cu apartamentul. Puteți citi mai multe despre gestionarea funcțiilor din apartamentul pe care îl oferă la www.sohocity.bar.
Achiziționați direct de la investitor.
.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB