DE VÂNZARE 3 camere, herceg novi, Herceg Novi, Muntenegru, Sveta bubala 6

DE VÂNZARE - Cod. 27439

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 134 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

VÂNZARE de la proprietar! Remarcabil penthouse complet mobilat 134 + 10 m2, pe un loc frumos din Herceg preț Novi.Discount de la 270 000 la 220 000 de euro!
100 m de la mare cu vedere la mare uimitoare.

Apartamentul penthouse se depune și un certificat de proprietate este disponibil la cerere.

Interfon, doua bai De Luxe, un living mare de 41 m2 (vedere la mare), dormitoare dotate cu dulapuri (un dormitor are o vedere la mare), cablu TV si Internet, mașină de spălat, mașină de spălat vase, frigider nou, cu o capacitate totală de 529 litri (patru usi), aragaz electric și plită de gaz, trei instalații de aer condiționat, șemineu - aragaz lemne, TV LCD, camera de depozitare în podul 10m2 + (134 m2 apartament), balcon frumos, cu vedere panoramică la mare, balconul are o marchiză, terasă, o sursă de apă sigură, capacitate suplimentară de combustibil 1000 de litri cu pompa electrica, galerie de birou acasă cu biblioteca, situat la ultimul etaj.

Apartamentul este bine luminat de lumina soarelui, cu izolație termică excelentă și noi ferestre din aluminiu. Acoperișul este realizat în conformitate cu cele mai recente standarde. Am folosit material de la firma italiană ISOTEC, care garantează 50 de ani de izolare termică și impermeabilizare.

unități penthouse confort sporit. Dar poate fi, de asemenea, împărțite în două apartamente separate. În timpul construcției, ne-am făcut un plan pentru acest lucru.

ideal apartament în frumosul oraș de 650 de ani. Orașul soarelui, mimoza, poeți și artiști. Parte a orașului în cazul în care apartamentul este situat este numit "Topla". "Topla", în muntenegrean, înseamnă "cald". Cei care locuiesc aici în timpul iernii știe cel mai bine de ce este așa. În imediata apropiere a penthouse de patru stele modern de SUN RESORT. În plus, în imediata vecinătate a apartamentului este casa faimoasei scriitoare iugoslav și laureat al premiului Nobel Ivo Andric. Penthouse-ul este aproape de toate facilitățile importante: poliție, centru medical, muzeu, terenuri de tenis. Totodată, complet izolate de trafic și de zgomot. Penthouse-ul este situat la o distanță de transport în comun 150 metri. Institutul faimos de fizioterapie și reabilitare, Dr. Simo Milosevic este la 1,5 km. în plus, un centru de sport, bazin de înot olimpic, Biserica Ortodoxă Rusă este la o distanță de 1,5 km de două aeroporturi internaționale, Tivat și Dubrovnik (Croația), este de 23 și 27 km.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB